Utställning inoffare i Borås

Nu har vi varit på en inofficiell utställning här i stan. Bra träning happy behöver väl eg inte ringtränas... Men det var en som sa till mig en gång att det kan vara bra för ditt självförtroendet att åka så någon gång. Sant sant klok människa den där!! Igår blev happy bästa Tollaren ❤ 4 st visades en i varje klass happys bror och gammelmormor. Så det var en happy day igår och nyttigt för mig... Vad lärde jag mig då? Sofia som är lite petig hjälpte mig att peta i mitt steg för att få bättre rörelser... Att ställa henne på ett sätt som gör att ryggen planar ut mer. Kvittot fick jag på kritiken!! Jätte kul!! Tack för hjälpen tycker det är så kul att finlira - vad skulle vi göra utan dig❤ kul att Mezzi med matte Carolina hakat på med han ser och är verkligen en levande nallebjörn den killen! Nästa helg är det MH för Happy! 

Trivs på mitt nya jobb känner mig lite i koma sover gott och huvudet fullt! 


Goa Michelle tack för fina ord❤


Lyssna till ditt ❤

Våga lyssna till ditt hjärta och leva utifrån vad du i hjärtat behöver. Många gånger tar hjärnan över och svarar utefter förnuftet svarar snabbare dessutom och då kommer aldrig ditt hjärta tilltals. Tar du dig tid att lyssna på ditt hjärta kommer du att må bättre och att nå dina drömmar och mål snabbare. Det kan ta tid för att öppna upp och lyssna inåt. Ingen fara låt det ta den tid som behövs för just dig. Alla svaren på dina frågor om dig själv och livet finns oftast inom dig. Om du oftast ställer frågor till dina vänner om olika råd om vägval och funderingar så byt ut dina vänner mot dig själv. Börja ställ frågor till dig själv och vänta in svaret för det kommer om du är redo och mogen att ta emot svaret.

Lyssna inte på alla andra svaret har du inom dig och du vet när det är rätt för det säger hjärtat ❤


Hösten

I söndags tog jag och Lena (Liljeström)våra hundar och tog på oss träningskläderna och gick en härlig runda på 8 km innan våra töser skulle sparka boll. Så skönt! Stannade till vid transås min stolle badade som om det vore värsta sommarvärme ... Man är väl inte stolle för inte ;-)
Jätte go runda!! Motion och massa tjat ❤ Lena är min nya kollega eller ja hon är på helt annat program men vi är på samma skola. Tipsade henne och rektorn, Lena  sökte och rektorerna hade några att välja på. Men  Lena föll dom i smaken!! Kul!!

Matchen vann flickorna så jag hade en glad familj till middagen sen.

Vad det gäller hunderi så är hon ett underbart vattenhål som vanligt.

Var och klippte öronen hos Sofia i måndags. Hade en härlig stund med lite fika och prat. Tack för att du finns underbara du!!! Så skönt att kunna ventilera allt vad det gäller träning, utställning och vardagsgrejer.

Måste bara få säga en sak...jag blir så glad ,glad.(om jag får skryta lite - skippa läs isf 😊) Jag blir glad över Sofias alla fina lovord om mig och sessan Till allt och alla. Vilket jobb hon tycker jag lagt ner och att hon faktiskt tycker jag tränar och stimulerar henne på ett bra sätt. Riktigt stolt och glad blir jag vännen! Tack!


Nytt jobb livet i turbofart

Ångrar inte en sekund att jag bytt arbete. Så inspirerande och roligt. Alla dagar har givetvis inte varit en dans på rosor! Men det ger mig ny energi att förmedla och vilja mötas igen!! Super skoj! Ska abslut söka och läsa in pedagogiken på distans! 

Happy är mitt vattenhål! Tack gode Gud för det!! Vi jobbar vidare som vi alltid gjort då stadga är och har varit  vår största fokus. Nu i slyngeltider har det varit extra viktigt att påminna henne om vad som gäller. Tyst och lugn annars inget jobb!

Jag uppskattar hennes fina tydliga av och på knapp.

Lydnaden är mycket lek med cirkuskonster för oss - det ska vara roligt att träna lydnad. 

Nu på dagarna är hon hos fantastiska Michelle och syrran Celtic. Så skönt att kunna släppa henne helt (mentalt)på dagarna och ha fokus på mitt nya arbete. Tusen tack vännen! Du vet att det är guld värt och jag 
så glad att ni gillar henne så mycket.


Joooo vi ska göra Mentaltest 6/10 på Borås BK ser fram emot det så!! Utställning 29/9 på Södra Älvsborg - bara 
en liten inofficiell men det är skoj ändå!!

En bild på syrrorna!! (snodd av Michelle hihi)


RSS 2.0