Nöjd med året som gått nu går vi i vintervila :-)

 
 
<3 My Princess <3
 
  2013 har varit ett fantastiskt år. Ett år som vi nått långt över våra mål.

Både startat WT med helt ok poäng och prestation (68p), Uppflyttad till lydnad klass III i lydnad och uppflyttad till Lägre i Bruks - sist men inte minst så kan hon titulera sig som Svenskt Utställningschampion. 

Nu är det dags för en vintervila med allt vad det innebär och lite "projekt" att jobba vidare på... För er som är nyfikna så är det projekt kryp som är i vinter och UNDERHÅLLA det vi har... Stadgan är så viktig och jag måste utsätta henne för både skott och annat och hon ska SITTA eller LIGGA kvar no matter what. Hon har en fin av och påknapp. Jag fick ett litet kvitto på det i helgen då vi tävlade KM på klubben. En tävling att plocka lärdomar och godbitar ur. Lärdomar: ut och träna i regn, passivitet och stadga ger man henne lillfingret tar hon hela handen...Jag måste backa och visa vad som gäller... Just nu har det hänt mycket skoj det sista så lite vila skadar inte för fröken Malin och Fröken Happy ;-)
 
Vill rikta ett TACK till många av mina träningskompisar ingen nämnd ingen glömd - ni vet vilka ni är tror jag bestämt. Sist men inte minst Sofia riktar jag också ett TACK till.... 
 
Kram
 
 
 
 
 

RSS 2.0