Morsan är här!

Vi har fått den äran att passa Barca när familjen är på liten mini semester till Trelleborg och Köpenhamn och Eva, Fredrik och brorsan Zorro. Husse i huset sa idag till Barca att hon kunde stanna här!! Hon är ju bara så go på alla sätt!! Hon kom redan i tisdags och kände sig hemma direkt. Båda löper ... Höglöper  men det har fungerat bra det med. Som tur är så är det den statusen på henne så vi fick gärna ha henne någon dag extra - inte oss emot ❤ Det har blivit promenader och bad i mängder idag blev det träning de fick varsitt spår ett gemensamt sök och lite pippi iform av And träning. Spåret var svårt!! Mycket svårt!! Ett hällregn gjorde det svårt. Men de tog sig runt. Skönt att lyckas. Söket gick fint jobbade fint båda och inga ljud fina avlämningar och de väntade på sin tur - skickade varannan. Nedan lite bilder ifrån vår fantastiska vecka - vädret klagar vi inte på

 

 

 


Sommar semester Ledighet

 
Kolla vad min lilla sessa kunde när hon var 6 veckor... !! Hon kan nu med bara att hon är liiite mer skeptisk till större varianter på fåglar. Hon är lite slyngel/spök ålder nu med. Dessutom har hon satt igång med sitt löp nr 2.
Rätt skönt faktiskt kan hon ha 6-7 mån mellan gångerna så kommer hon löpa till Jul och mitt i sommaren... tänker man tävlingsmässigt så är det inte mycket tävlingar den tiden på året PERFEKT - dessutom får man ju faktiskt starta med löptik på vissa tävlingar.
 
MH beskrivning är tänkt 18/8 typiskt när vi är i spanien... :-( typiskt - jag hade velat träffa alla.... :-( ja ja ni kanske får träffa Prinsessan - för Sofia passar henne. Jag har anmält mitt intresse till att vara med på Krokasmedens MH i Varberg 15/9 - kanske kanske - hoppas hoppas. Sedan blir det väl röntgen av höfter i höst med.... får se vad Chefen säger - det där får hon helt och hållet bestämma när i tiden det skall vara.
 
Nu har jag bara 4 dagar kvar här på mitt jobb - känner en stor längtan efter semester - är så mentalt trött i kolan!
 
Utställningen i Uddevalla 26/8 är vi anmälda till SSRK Västra har den brukar vara jätte trevlig.(anmälan går ut 30/7) Var en av de obligatoriska jag åkte på med vår Cocker kille Pettson.  8-9/9 2012 Sofiero slottspark, Helsingborg (sista anmälan 6/8) kunde vara roligt med.... om jag får sällskap? Så kan vi ju samåka..  Växjö 2-4/11 räknar jag med också... (sista anmälan 1/10) fundera och hör av dig... [email protected]
 

hunden... människas bästa vän

 
Fina bilder du tagit Emmisen <3

Bilder till förra inlägget!


Lydnad spår jakt och lite fågel

Haft en fantastisk kul träning!! Ett pass igår med jakt och vatten arbete. Har inget att säga mer än att jobba mycket med stadgan vid vatten. Avlämningarna får jag inte tumma på... Stoppsignalen lyssnar hon till när vi tränar den iaf ;-) nu gjorde vi så att vi kastade en markering och jag blåste stopp på mitten och belönade eller skickade henne ut för att hämta markeringen. Idag körde vi rutan hopp apportering hon var så taggad och tyckte livet var underbart. La ett litet kortare spår på åker fick jobba mycket med belöna apporterna hon hade lite brått och markerade och ville helst gå vidare ... Men oj vad vi lekte vid apporterna som om varje pinne vore ett slut.. Jag hade 1 bruks pinne 1 skogspinne 1 skinnbit och en lång skogspinne som slut. Jätte nöjd hon var noga och jobbade i spårkärnan. Vi avslutade med att hämta död and - fika hanns med givetvis. :


My Princess

Nu pustar vi efter en hektisk vår och en liten tumult sommar här med yrkesbyte.... Skulle behöva semester nuuuuuu!! Nå ja jag får ge mig till tåls i två veckor till.... Vemod, sorg,längtan, rädsla och mycket glädje är det som bubblar i mig. Jag ska ju inte komma tillbaka till mitt jobb när jag går på semester... Blandade känslor vill jag lova!! Men jag ser mest fram emot min nya utmaning - det ska bli riktigt riktigt skoj! Skulle varit i tvååker denna helghade jag tänkt! Men jag har glömt anmäla!! Hm det var nog en mening med det där!! En helg utan att ha massa inbokat ligger rätt i tiden helt klart. Jag är så stolt över min lilla BIS tjej ändå så jag klarar mig utan domare denna helgen ;-)


Bilder bilder

 

Kennelträff 30/6 2012

Överst Barca - mitten Zorro och sist men inte minst Glada Figo som doppat näsan i kol ;-))))))

Sofia och Barca


Kennelträff och Utställning - en helg som gått i HUNDra

Hegen har verkligen gått i HUNDra - Kennelträff på lördagen och utställning på Söndagen
Riktigt skoj - lite extra skoj att träffa "bloggarna" för på något sätt så känner man ju dom
fast ändå inte .... hmmm skumt - MEN SÅ KUL!! Träffa alla mysiga "valpar" och familjer!
Stort Tack Sofia och Stefan och även till duktiga Linda och Sven var där och inspererade med sin kunskap - stort tack och Grattis till Cert och BIR - Stolt att Barcas Bror Real fick representera Tollaren i ring 8.
Alla Strimmas Barn och Barnbarn gick väldigt bra och fick excillent. Real Barca Celtic Nova Happy Lycka Stort Grattis!!
 
Vi (jag och Emma)Kommer fylla på med bilder allt eftersom vill du kontakta mig gör det gärna via mail. [email protected]
Kunde inte motstå - Charmtrollet Gry
 
 
 
Fina Michelle och Honeycreek´s Celtic
 
 
 
Fr vänster Zorro Barca Happy --- inte helt olika om man säger så :-)
 
 

RSS 2.0