Dagens bilder på Happy

idag när jag (Emma) spelade match så skulle mamma sköta fotograferingen, självklart kunde hon inte låta bli att ta några på sessan (höhö) jag har redigerat och mamma fotat.




Happy in action

I helgen så tog jag några kort när mamma spårade med Happy..


Utställning bilder

En cockervän som har westdreams kennel fångade oss på bild när vi va "in action" Tackar och bugar  Angelica


Utställning 15/4 - Very Good


 Översättning:
Ung tik, Härligt temprament. Bra storlek Feminint huvud. Kunde haft lite mer kraft i nospartiet. Halsen kunde varit längre. önskar bättre tillbakalagd skuldra. Bra kropp och rygglinje. Kort päls men utmärkt kvalite. Bra rörelser ifrån sidan.
Välvisad

Jag fick äran att visa Tix ifrån krokasmedens kennel född 18/6-11 han fick ett excellent och följande kritik:

Lovande ung hanhund med fin päls och kondition. Utmärkt kropp och rygg. Bra ben och tassar. Huvudet behöver utvecklas ännu och bakstället stabiliseras
Visar sig Alert



Äckligt men satan va skoj - tyckte både vi och hundar!!!


11 månader 7/4 16 kg

 
Krokasmedens Tix 1,5 mån yngre än Happy


En äkta påsk kyckling dagen till ära!!!!


En glad och nöjd Happy som är på skogsprommis!




Summering av helgen


Oj vilken härlig helg det varit - gott att vara ledig! Mycket promenader hundträning och umgänge har helgen stått för. Vädret har väl inte varit det bästa men tycker inte det har varit så super kasst som de utlovat. Visst har vi sett lite lappmögel men den har inte fått ligga kvar. Torsdagen och Lördagen hade vi gäster här Söndagen blev vi bjunda på middag till mor min. Mycket  

Hunträning lite nytt vi har inte alls jobbat i vatten innan nu ville jag introducera lite  avhämtning och avlämning i vatten - hon hämtade fint och jag fick jobba mycket för att få in henne och inte ruska sig utan komma till mig med saken först innan hon skakade sig.  Gick bra jag måste dock vara på tårna och va med och jobba upp henne till mig - hon är snabb in tills hon kommer till strandkanten - men börjar jag jobba när hon nästan är där så glömmer hon av att skaka sig tills avlämning är gjord. Måste ju bara få berätta om en ståpäls upplevelse!!! Vi har böjat träna lite dirigeringar och det fungerar fint - i vattnet igår - så simmade hon mot en dummie men "tappade sig" hon simmade helt åt fel håll. Jag blåste stopp signal happy vände upp mot mig och jag dirigerade höger hon hon vände riktning och simmade mot dummien. Tack och lov va Åsa med och bara totalt öste beröm över henne - min haka va jag tvungen att plocka upp ifrån backen. Så klockrent så duktig tjej - och den känslan är såååå häftig. Ja ni hundfolk som läser här vet ju vad jag snackar om!

Vi va hos en nyvunnen bekantskap i lördags Cilla och Sally på dagen ihop med Tix och matte Åsa  gjorde upplet och ett litet upplet liten ruta med syfte att ha saker nära och nästan provocera fram ett byte för att vi skulle hjälpa varandra med korrigering men icke alla skötte sig med beröm godkänt.  Fick även klappa på små nykläckta kycklingar  dagen till ära på påskafton. Såååå söta små liv. Små mini Shettisar fick vi också klappat - dock tyckte våra sTollare att det va stora hundar såå här bjuder vi upp till lek. Utbytte lite andra erfarenheter och lite lydnad blev det också. Jag har börjat köra mycket ligg kvar nu - Happy är duktig på sitta kvar och vi kör även den passivitets träningen när det flyger dummisar då får hon kika när matte hämtar. Hopp över hinder har vi börjat introducera "hopp" i skog och mark bäck och stockar används flitigt. Lägger mycket fokus på vardagslydnaden som man faktiskt kan ha nytta av på tävlingsplan med - nu kör jag en del stanna på håll och lägger henne under promenaden - typ när vi får möte av någon joggare eller annan fotgängare. Hundmöten jobbar jag oftast med henne lös.  

Nu laddar vi inför debuten på ssrk Utställningen nu till helgen som kommer! Jag ställer Happy på Söndagen och har fått äran och visa Tix på lördagenl. Ska bli skoj att höra domarens ord.  Officiell debut för både Tix och Happy.
.



Jajje men vår sessa ❤

En bättre bild kommer här  


Stolt som tusan

Skickade in ett bidrag till Canis å dom tog min lilla sessa ❤ så stor tidning å de väljer min vovve ❤ stolt som tusan säger jag


RSS 2.0