Utställning / kalas/ rallyfunktionär / fotboll




Helgen har gått i 190 Utställning i Lördags förmiddag - en inoffare på SÄKK
Hon uppförde sig fin fint och fick följande kritik: " 1 årig tik med trevlig helhet. Välskuret huvud med allert uttryck, kort hals, framskjuten skuldra, bra rygg, bra kors, tillräcklig bröstkorg för åldern, passande benstomme, fina tassar, tillräcklig päls och färg, utmärkt temprament. Välvisad" 

Kände verkligen att kritiken va rättvis - förutom på pälsen - hon fäller en del nu och det syns... men uppenbarligen så föll hon domarn i smaken. Hon fick massa lovord när vi stod vid domaren "hon öste beröm och fällde kommentaren att ett oerhört trevligt temprament har hon och är så ung. Dom här brukar ju vara mer vilda än tama... och där stod min lilla ettåring så fint"

Efter utställningen var det kalas för släkten - Elin fyller 14 på torsdag 17/5. Eftersom Robert och barnen är på fotbollsresa då så fick det bli kalas denna helgen istället. Men det gick fint. Fika på eftermiddagen - på kvällen kom ett par kompisar till oss med sina kids och grattade henne - det blev lite mat och mys och tjôt på kvällen. Trevligt men mööööööööööööööör! Tidig morgon på söndag för att agera p-vakt på Borås BK första officiella Rallylydnadstävling. 105 ekipage anmälda så det behövdes en organisation och funktionärer. Så självklart fanns jag på plats för att bistå med hjälp - 07:30-11:00 blev min tid. Det blev en promenix med goa Camilla och Madde vid Picke sjön efter - sedan avslutade jag och Happy dagen med att åka med och kolla fotbollsmatch när tjejerna spelade i Öxnevalla. Bra passivitet tänkte jag - med mycket störning iform av boll barn tjo och tjim klappande händer och hejja rop. Happy skötte sig med beröm godkänt. Inte massa ljud och hon låg mestadels eller satt periodvis. Tyst och lugn va hon. Inte ens ett ben att gnaga på - hon låg och iaktog fotbollen och allt runt om - men ändå tyst och lugnt... Förlust för tjejerna tyvärr - men en rätt kul match ändå. :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0